Primeres vegades (VI): Presentacions “El que dura un cigarro”

serem3_preses

Serem 3, tant a Barcelona com a Reus. La Matilde i jo repetirem, per raons òbvies: un per culpable i l’altra per (com a mínim) cooperadora necessària. La tercera cadira, o el tercer vèrtex del triangle, està reservada a la figura del còmplice.

A Barcelona, l’ocuparà la Marta Orriols: des que vam compartir cursos com a alumnes a l’Escola d’Escriptura, sempre ha estat una de les persones que més m’ha animat a seguir, que més ha cregut en la meva escriptura, en ocasions *potser més que jo, i que més m’ha ajudat a que això últim* deixés de ser així. ¿Sona molt bla bla bla, abstracte i difós? Puc posar l’exemple d’un dia clau, per concretar: el dia que, amb una copa de vi a la mà i el suport de la Laia Aguilar, em va fotre el parell de clatelladetes suaus i metafòriques que necessitava per deixar-me estar d’històries i començar a fer córrer el manuscrit d’una vegada per totes.

A Reus, l’ocuparà el Guillem Latorre: dels més de 15 anys que he estat tocant la bateria, més de la meitat ho he fet al seu costat. I és literal. Només un baixista i un bateria saben la connexió que s’estableix entre ells, en especial quan intenten tocar el que nosaltres sempre hem intentat tocar. Però no és només això: per aquí baix, per “casa”, el Guillem és la persona amb qui més (i millor) he pogut mantenir converses d’aquelles que —amb un vermut o una Voll del Keyboard a la mà— es mengen les hores sense que te n’adonis, parlant de #cine #guió #escriure #música #personatges #literatura #vida #art #intentarferart.

Presentar el primer llibre acompanyat de dues persones importants per la meva escriptura i a qui admiro pel seu talent: ¿què més es pot demanar? Tornar-ho a regar amb una mica de vi, a Barcelona, i de vermut i bona música, a Reus. Ja està. Si voleu, us hi podeu passar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s